RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Найважливіша подія літа: як провести день літнього сонцестояння і що треба зробити

У четвер, 20 червня, відбудеться одна з найважливіших астрономічних подій діта – літнє сонцестояння, яке має потужне енергетику та визначає нашу долю на найближчі місяці.

Що потрібно робити в цей особливий період, розповіла астропсихологиня Анна Осипенко.

Читайте також: День літнього сонцестояння 2024: головні магічні ритуали, заборони та прикмети

За її словами, у дні сонцестояння бажано перебувати на природі, біля води, серед трьох стихій - вогня, води та повітря. Якщо у вас є можливість зустріти схід сонця - потрібно подякувати за тепло і світло, а потім – загадати найзаповітніше бажання. Такий же ритуал доречно буде виконати і 21 червня на світанку в той самий час.

Астролог розповідає, що 20 червня також розпочнеться 15-та місячна доба - критична місячна доба, символом якої є Змій і Шакал. В цей час у кожному з нас активізується внутрішній Змій спокуси, який приносить короткотривале задоволення, що змінюється довготривалим розчаруванням. Астропсихолог радить не вестися на звабливі спокуси, особливо що стосується отримання влади над людьми. Необхідно приборкати свої бажання.

Цей день також характеризується прагненням до таємних знань: любові до людей і радикальних змін. Все хороше, що ми будемо давати сьогодні, повернеться до нас бумерангом.

Анна Осипенко радить побажати добробуту нашій країні та думати про наше щасливе майбутнє.

"Цього року Сонце має й напружену конфігурацію з Чорним місяцем і Нептуном, в яких між собою напружена опозиція. Можливі виклики від Всесвіту, що призведе до зневіри й сумнівів. Можна стати вразливими, пасивними та налаштуватися на негатив. Не виключений самообман. Дуже важливо не втрачати, з одного боку, віру, з іншого – здоровий глузд і критичне мислення. Також варто обмежити вживання алкоголю, який матиме занадто сильний вплив на психіку", - радить астропсихолог.

За її словами, важливо у цей час працювати з власною особистістю, проте не подавляти інших.

Раніше "Апостроф" публікував календар свят та вихідних у червні.

  • Вас також може зацікавити:

Русальний тиждень 2024: дата початку і головні заборони

Церковні свята у червні 2024: на які дати випадають великі свята

Захист небес: найсильніші молитви від ворогів, злих людей та ненависті