RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Можуть посунути старожилів ринку: найякісніші авто з Китаю

Автомобільні експерти назвали найкращі авто з Китаю, які впевнено конкурують з європейськими, японськими, американськими автомобілями.

Про це повідомляє elan-motors.

Chery Tiggo 4 New

Ще зовсім нещодавно бренд Chery у свідомості автомобілістів асоціювався з досить простими бюджетними амулетами. Все докорінно змінилося з виходом на ринок сімейства Tiggo, яке змусило по-новому поглянути на всю марку.

Chery Tiggo 8

Завдяки високому кліренсу автомобіль від Chery відрізняється хорошою прохідністю. Передове оснащення забезпечує високий рівень безпеки, комфорт і зручність в управлінні.

Haval H9

Цей автомобіль запозичив вигляд у Lexus GX. У комплектації багато цікавих опцій. Машина буде мати гарний вигляд у місті та на трасі, в ній ви зможете впевнено почувати себе під час виїздів на природу. Покупцям пропонуються варіанти з бензиновим і дизельним двигуном.

Як писав "Апостроф", раніше журі престижного міжнародного конкурсу World Car of the Year склало список десяти найстильніших і витончених автомобілів останнього десятиліття. Конкурс проводиться 17 років поспіль і є найвпливовішим в автомобільній індустрії.