RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Легендарний ЛАЗ "перетворили" в ефектний пікап: як виглядає авто

У ЗМІ з'явився концепт нового творіння Львівського автобусного заводу, який був представлений на рендерах у вигляді незалежного проекту. Мова йде про відносно недорогий пікап.

Про це повідомив сайт naavtotrasse.ru.

Однією з основних цілей створення нового автомобіля є відродження заводу і бренду ЛАЗ, оскільки він вже давно оголошений банкрутом. Для цього розробники вирішили повернути старе і, до певної міри, культове найменування "ЛАЗ-695". Однак для успіху цього недостатньо.

Очевидно, що в плані дизайну довелося вдатися до досвіду сучасних автовиробників. Але на цьому шляху є безліч труднощів, так як зараз на ринку присутня величезна кількість продукції потенційних конкурентів. Всі вони мають свої особливості і риси.

Розробити свій унікальний і впізнаваний дизайн - завдання не з легких, але дизайнери видання Naavtotrasse, схоже, впоралися з ним. Реалістичні зображення їхньої творчості вже з'явилися в медіа.

Судячи з побаченого, можна сказати, що потенційний пікап ЛАЗ має непогані аеродинамічні характеристики, так як його кузов обтічний, а вантажний відсік відносно невеликий. При цьому машина виглядає досить строго і спортивно. Це досягається завдяки сильно заваленим назад стійкам. Фари об'єднані між собою світлодіодними стрічками.

В цілому автомобіль може здатися схожим на аналоги від інших сучасних виробників. Але при цьому він має ряд зовнішніх ознак, які виділяють його з-поміж усіх інших. В умовах наповненості сучасного ринку цього цілком достатньо, а значить, справа залишилася за якістю і ціною.

Раніше ми також повідомляли про те, як дизайнер показав цікавий концепт кросовера ЛАЗ.