RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Добре упакований і приємний у використанні: ТОП-10 авто гольф-класу

У 2021 році з'явилося дуже багато нових моделей авто "B-класу".

"Апостроф" публікує топ кращих автомобілів, які також відомі, як "суперміні", посилаючись на видання AUTOCAR.

Volkswagen Polo

Цей автомобіль практичний, вишуканий, легкий у використанні, просторий і дуже міцний. Завдяки такому набору якостей, модель є хорошим конкурентом в своїй ціновій категорії. Інші малолітражки в деяких випадках можуть вас більше задовольнити, але Polo - це той автомобіль, який можна порекомендувати абсолютно будь-кому.

Ford Fiesta

Виробники поставили для себе мету значно поліпшити останню модель Фієсти, в порівнянні з попередньою, яка була однією з найпопулярніших в своєму сегменті.

Зовнішній вигляд Fiesta програє в порівнянні з кращими суперміні, а витонченість і практичність обладнання не такі, як у VW Polo або Seat Ibiza. Однак трьохциліндровий бензинові двигуни з турбонаддувом Ecoboost від Fiesta залишаються видатними завдяки поєднанню керованості і витонченості.

Seat Ibiza

Багато в чому імітуючи більший Seat Leon, Ibiza простора, добре обладнана і має набагато кращу обробку, ніж раніше. Додайте до цього чудову керованість на дорозі і вишукані манери, співвідношення ціни і якості і вражаючі характеристики обладнання.

Якби він міг конкурувати з динамічно чудовим Ford Fiesta за привабливість для водія, це був би лідер в своєму класі - але, на жаль, можливості Seat не дозволили йому просунутися так далеко.

Renault Clio

Новий Clio не тільки як і раніше чарівно виглядає, але і отримав деякі нові фундаментальні переваги. Дизайн салону, ергономічна компоновка і гарна якість були значно поліпшені до рівня, близького до кращого в своєму класі, при цьому співвідношення ціни і якості залишається сильною стороною.

Mini One / Cooper

Сучасна версія класичної назви і тепер уже в оновленому дизайні користується стійким успіхом у продажах. Автомобіль невеликий за стандартами суперміні, а в багажнику і на задніх сидіннях мало місця. Але його трициліндровий двигун і добре продуманий інтер'єр перетворюють його на відмінний автомобіль.

Toyota Yaris

Yaris четвертого покоління знаменує собою чудове повернення до форми і, безсумнівно, є найпривабливішою версією всюдисущого суперміні Toyota з часів першої моделі 1999 року.

Виглядає краще, ніж будь-коли, завдяки своїй гібридній трансмісії, вражаюче ефективний в повсякденній експлуатації. Внутрішнього простору могло б бути трохи більше, але Yaris, тим не менш, дуже хороший суперміні.

Peugeot 208

Його можна назвати найкрасивішим суперміні. Його зовнішній вигляд доповнює прекрасний салон вражаючої якості, а також технологічні особливості, такі як цифрові 3D-інструменти і широкоекранна супутникова навігація. Недоліком є дуже обмежений простір у другому ряду. Автомобіль також відмінно маневрує на дорозі.

Audi A1

Модель другого покоління впевнено закріпилася в преміум-сегменті суперміні, і має ціну, яка повністю відповідає якості. Аж ніяк не найсимпатичніший, проте є одним з найпотужніших серед суперників. Він добре керований, і очевидно, що його шасі орієнтоване на більш енергійний стиль водіння. Він не такий маневрений, як суперники. У той же час, на спортивній підвісці йому не вистачає витонченості, а його рульове управління не заслуговує на похвалу.

Vauxhall Corsa

У моделі був не найлегший період створення. Терміни були жорсткими, розробники трохи поспішали, але, тим не менш, кінцевий результат став досить вражаючим. Це хоч і стриманий суперміні, але їздить непогано. Нові двигуни PSA Group мають хорошимі характеристики. Тим не менш, він не такий привабливий для водіїв, як інші суперміні в своєму класі.

Honda Jazz

Вона має репутацію одного з найбільш надійних автомобілів. Чудова простота використання авто та велику кількість вільного простору в салоні - відмінні риси Джазу. Остання версія отримала більш зручні сидіння, кращу видимість і 1,5-літровий гібридний двигун.

Раніше ми публікували кращі моделі BMW.