RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Вибрати складно, але можна: ТОП-5 авто для водія-початківця

Автоексперти, які раніше назвали кращі машини для зими, склали ТОП-5 авто для водія-початківця.

Про це пише AuctionAuto.

5 місце - Mazda 6

Ця модель - один з найкращих нових середньорозмірних автомобілів з потужними двигунами та спортивною керованістю. Салон Mazda 6 оздоблений якісними матеріалами, сидіння – дуже зручні. Також авто має усі стандартні функції допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон і попередження про перехресний рух ззаду.

4 місце – Mazda 3

Динаміка керування Mazda 3 нічим не поступається попередній моделі, навіть з новим чотирициліндровим базовим двигуном. Інтер'єр також виконаний із якісних матеріалів, а передні сидіння зроблені з урахуванням далеких поїздок. До списку стандартних функцій допомоги водієві входить не лише адаптивний круїз-контроль, а й моніторинг сонливості водія.

3 місце – Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid відрізняється високими показниками безпеки. Також у списку переваг - довгий перелік стандартних функцій допомоги водієві. Також до базової комплектації входять підключення до смартфону, Amazon Alexa та 7-дюймовий сенсорний екран входять до стандартної комплектації.

2 місце – Mazda CX-5

У цій машині є практично все для комфорту водія-початківця - відмінні оцінки безпеки, хороший рейтинг надійності і гідні показники економії палива. До списку стандартних функцій допомоги водієві входить адаптивний круїз-контроль та моніторинг сліпих зон. Також Mazda CX-5 може похвалитися новою стандартною інформаційно-розважальною системою із 10,25-дюймовим сенсорним екраном.

1 місце - Honda Accord

Цей автомобіль названий найкращим вибором для водіїв-новачків. Він відрізняється містким багажником та просторим салоном, який також радує якісним оздобленням. Машина досить швидко розганяється та має гідні оцінки економії палива. Серед функцій активної безпеки – адаптивний круїз-контроль та автоматичне екстрене гальмування. Автомобіль також відрізняється високими показниками надійності.

Як писав "Апостроф", раніше було названо найдешевші і найнадійніші авто з пробігом.