RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Через підроблені документи українець втратив елітний спорткар Maserati: фото

Закарпатець через свій підроблений договір купівлі-продажу втратив елітний автомобіль італійського бренду "Maserati" 2013 року виробництва, що коштує 600 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Закарпатської митниці у Facebook.

Так, 24 листопада на внутрішньому митному посту "Виноградів" Закарпатської митниці виявили порушення у документах 34-річного жителя Закарпаття.

"Згідно з поданими декларантом товаросупровідних документів, у режимі "імпорт" ввозився автомобіль марки "MASERATI GHIBLI". За договором купівлі-продажу спорткар придбано жителем одного із сіл Тячівщини у громадянина України та укладений у м. Карлові Вари (Чехія), посвідчений тамтешнім нотаріусом", - йдеться у повідомленні.

Однак, даний нотаріус відповів на запит митниці, що не посвідчував правочин купівлі-продажу. Через підробку на чоловіка склали протокол за фактом порушення митних правил за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Його авто вилучили на штраф майданчик, а справу будуть скеровувати до суду.

Фото: facebook.com/ZAKcustomsUA

Фото: facebook.com/ZAKcustomsUA

Фото: facebook.com/ZAKcustomsUA

Нагадаємо, в Україні є два способи убезпечити себе від величезних штрафів за нерозмитнене авто. Один із них – віддати машину державі.