RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Автопарк Нацполіції поповнився десятками нових авто: фото

У четвер, 16 грудня автопарк Національної поліції київських підрозділів поповнило 21 службове авто.

Про це повідомляється на сайті Портал МВС.

Так, начальник поліції Києва Іван Вигівський урочисто вручив поліцейським ключі від 21 службової автівки. Автопарк столичної Нацполіції поповнився такими моделями авто: “Suzukicx 4”, “CitroёnC-Elysée”, “CitroenJumpy”, “Peugeot301”, та “RenaultDuster”.

За сприяння Національної поліції України та місцевої влади у рамках системи “Безпечна столиця” в той же день співробітники поліції виїхали на нових авто на службу. Відзначається, що більшість із подарованих автомобілів призначені для реагування на виїзди слідчих та оперативників, а також спецпризначенців.

Іван Вигівський зазначив, що завдяки новим авто життя у столиці стане безпечнішим, а правоохоронці зможуть більш ретельніше слідкувати за порядком: “Отримані автомобілі відповідають усім європейським стандартам. Завдяки збільшенню автопарку поліцейські швидше та якісніше зможуть реагувати на повідомлення про правопорушення, протидіяти вуличній злочинності. Це дозволить наблизити поліцію до населення та ефективно забезпечувати безпеку мешканців усіх районів Києва”.

Раніше ми писали про топ-10 моделей авто, що найчастіше викрадаються в Україні.