RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

1 літр палива на 100 кілометрів: у Китаї представили сучасний бюджетний кросовер, фото

Китайська команія Chery розробили бюджетний гідрибний позашляховик Tiggo 8 Pro Kungpeng e+, який має понад 300 кінських сил та здатний проїхати 100 кілометрів на електротязі.

Про це повідомляють на сайті CarNewsChina.

Компанія оновила свій Chery Tiggo 8 Pro та зробила його гібридну версію Kungpeng e+. У Китаї цю модель почнуть продавати з травня, а її ціна буде менше, аніж 30 тисяч доларів.

Chery Tiggo 8 Pro Kungpeng e+ має силову установку, як і у свого попередника. Бензинова 1,5-літрова турбочетвірка працює разом із двома електромоторами. А сумарна віддача складає 326 к. с. і 510 Н∙м, розгін до 100 км/год - близько 5 с.

Фото: CarNewsChina

Окрім цього, позашляховик отримав велику батарею місткістю 19,3 кВт∙год, тому здатний проїхати до100 км в електричному режимі. Компанія заявляє, що витрата палива буде на рівні 1 літру на 100 кілометрів.

Фото: CarNewsChina

Новий кросовер примітний масштабними решітками радіатора та вузькими світлодіодними фарами. У ньому ліхтарі тепер будуть із смужкою, що підсвічується. Також різниця нового Chery Tiggo 8 Pro від попереднього полягає в чотирьох вихлопних трубах.

Фото: CarNewsChina

Оновлення будуть і в салоні. Там встановили нові кермо та важіль КПП, а віртуальну панель приладів та дисплей мультимедіа згрупували в один блок. Також комплектація Chery Tiggo 8 Pro Kungpeng e+ включає проєкцію на лобове скло, аудіосистему з 10 динаміками та навігацію.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 авто з пробігом, які не бояться іржі.