RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Популярні в Україні авто виявилися ненадійними: топ-5 антирейтингу

Першим критерієм при виборі автомобіля для більшості є його надійність – експерти, спираючись на кількість несправностей на 1000 автомобілів на рік, розповіли, які транспортні засоби краще уникати.

Про це повідомляє auto.bigmir.

Kia Ceed

Автомобілі корейського виробництва досить популярні в Україні через простоту в експлуатації, надійність та бюджетність. Однак, за даними експертів, Kia Ceed не найвдаліший варіант. Так, ця модель може завдати незручності своєму власнику через 8-10 років експлуатації. Серед найчастіших поломок експерти відзначають стартер, паливний насос, свічки, акумулятор та каталізатор.

Читайте також: Забудете про поїздки на СТО: названі найнадійніші авто в Україні

Kia Sportage

Це один із найпопулярніших кросоверів в Україні ще з довоєнних часів, однак і його не можна вважати особливо надійним. Так, за рік із 1000 автомобілів у 38,6 машин спостерігаються серйозні проблеми, через які потрібно везти машину в автосервіс. Серед проблем зазначаються: стартер, каталізатор, паливний насос.

Smart Forfour

Індекс поломки "Смартів" складає 32.8 автомобілів на тисячу машин на рік. Поломки тут вже значно серйозніші, ніж з "корейцями" і з ладу можуть вийти: АКПП, ГРМ, система запалювання та генератор.

Volkswagen Sharan

Навіть цей улюблений багатьма українцями Volkswagen може завдавати незручностей своєму власнику. За відгуками, найчастіше проблеми виникають у людей, які мають машини 2011-2017 років. Залежно від віку, індекс поломок може становити від 10.1 до 40.6 пунктів. Найбільш проблемними місцями автомобіля є система вентиляції картерних газів та стартер.

Ford S-Max

Варто зазначити, що цей автомобіль уже не виготовляють, проте його можна часто зустріти на вторинному ринку України. Так, машини яким 10 і більше років мають індекс поломок 56.9 пунктів. У нових авто він менше - 30.7 пунктів. Найчастіші проблеми з машиною - паливний насос та генератор. Якщо авто було з дизельним двигуном, то водій може зіштовхнутися із проблемами із сажевим фільтром.

Раніше "Апостроф" розповідав, що Sony та Honda готують до випуску новий електромобіль.