RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Бісять власників дорогих авто: названі найнепотрібніші функції

Навіть якщо автівка коштує купу грошей та "нафарширована" різноманітними приладами, які мають забезпечувати комфорт і безпеку водію, все одно знайдеться людина, якій не сподобається "начиння", яке найменше задовольняють потреби водіїв.

Про це пише портал Аmpercar, який посилається на звіт консалтингової компанії JD Power.

Як не дивно, але власників розкішних автомобілів дуже дратують високотехнологічні приладові панелі та помічники водія.

Читайте також: Шкодуватимете про покупку: топ-5 автомобілів, які розчарували своїх власників

Tesla та інші відомі виробники люксових автомобілів розчаровують споживачів передовими технологіями допомоги при керуванні автомобілем та складними інформаційно-розважальними системами.

Tesla посіла п’яте місце знизу серед 32 брендів, власники яких були опитані про проблеми з їхніми трирічними автомобілями.

Власники Tesla скаржаться на проблеми із системою допомоги водієві Autopilot та системами попередження про лобове зіткнення, а також на шум вітру, заявив керівник JD Power Френк Хенлі.

Інші люксові бренди також виявилися аутсайдерами. Mercedes-Benz, Porsche, Audi та Acura опинилися серед тих, хто набрав нижче за середній бал по всіх брендах.

Згідно зі звітом, скарги на інформаційно-розважальні системи, такі як проблеми з бездротовим підключенням телефону через Bluetooth, знизили оцінки власників автомобілів.

Навіть незважаючи на те, що люксові бренди конкурують за надання більш просунутого цифрового контенту та функцій панелі приладів, власники розкішних автомобілів прискіпуються до інформаційно-розважальних систем приблизно вдвічі частіше, ніж власники масових брендів.

У той же час бренд Lexus компанії Toyota Motor Corp. був визнаний найнадійнішою маркою в опитуванні. Бренди Hyundai Motor Co Genesis та Kia зайняли друге та третє місця відповідно.

Нагадаємо, що автомобільні експерти склали рейтинг машин з іноземною реєстрацією, які були завезені в Україну у січні 2023 року.