RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названо топ-10 авто з найнижчою витратою палива

Деякі автомобілі просто пожирають бензин щодня літрами в той час, як існує чимало машин, що витрачають менше ніж п'ять літрів палива на 100 км шляху. Часом витрата бензину може бути навіть меншою, ніж заявлено виробником.

Які автомобілі витрачають менше ніж 5 літрів палива на 100 км розповідає "What Car?".

ТОП-10 автомобілів з найнижчою реальною витратою палива

10. Suzuki Baleno 1.0

Середня витрата палива на 100 км для компактного хетчбека Suzuki Baleno складає 4,26 літра. Ця модель пропонує не тільки економічне використання палива, але також має невисоку ціну, практичний дизайн та зручне керування. Особливо вигідно вибирати версію з 1,0-літровим бензиновим двигуном, який забезпечує ще економічнішу витрату палива.

9. Volkswagen Up! 1.0 S/S 60

Середня витрата палива на 100 км у компактного хетчбека VolkswagenUp! складає 4,2 літри. Ця модель характеризується надійністю, а також має ряд переваг, включаючи живе управління та доступну ціну.

8. Seat Leon 1.6 TDI 110 Ecomotive

Середня витрата палива на 100 км для стильного іспанського хетчбека з гібридним 110-сильним двигуном досить низька. Ця модель не тільки економічна у використанні палива, але також має приємну керованість, що було відзначено експертами.

7. Honda Jazz 1.5 i-MMD Hybrid

Середня витрата палива на 100 км для Honda Jazz складає 4,2 літри. Цей хетчбек давно завоював репутацію практичного та економічного автомобіля. Особливо вигідно вибирати гібридну версію з 1,5-літровим бензиновим двигуном та електромотором, яка показала найкращі результати в економії палива.

Читайте також: Автолюбителі часто припускаються помилки: як правильно зберігати зимову гуму

6. Vauxhall/Opel Astra 1.6 CDTi 110 Ecoflex

Середня витрата палива на 100 км для дизельної версії хетчбека Vauxhall/OpelAstra складає 4,18 літра. Ця модель має зразкову економічність, що було відзначено експертами. Враження від їзди цим автомобілем можуть не бути захоплюючими, проте низька витрата палива компенсує цей недолік.

5. Suzuki Celerio 1.0

Середня витрата палива на 100 км для невеликого хетчбека Suzuki Celerio складає 4,07 літра. Попри те, що малопотужний двигун цієї моделі може не вразити вас своєю динамікою, він має приголомшливу економічність.

4. Skoda Octavia 2.0 TDI 115

Середня витрата палива на 100 км для дизельної версії Skoda Octavia складає 4,06 літра. Попри те, що це одна з найпотужніших версій моделі, вона може похвалитися великим крутним моментом в 300 Нм і вражаючою економічністю. Ця машина відмінно підійде для людей, які часто їздять на далекі відстані та хочуть скоротити свої витрати на паливо.

3. Suzuki Ignis K12D 1.2 Dualjet Hybrid

Середня витрата палива для японського компактного гібридного кросовера SuzukiIgnis складає 3,93 літри на 100 км. Це вражаюча цифра, яку вдалося досягти за рахунок економічного бензинового двигуна та електромотора. SuzukiIgnis є відмінним вибором для тих, хто хоче скоротити свої витрати на паливо і при цьому насолоджуватися комфортом та зручністю кросовера. Більше того, завдяки компактним розмірам та хорошій маневреності, цей автомобіль чудово підходить для міської їзди та паркування в обмежених просторах. Крім того, SuzukiIgnis має стильний дизайн та досить просторий салон, що робить його ідеальним вибором для молодих водіїв та сімейних автомобілів.

2. Toyota Yaris 1.5 Hybrid

Компактний японський хетчбек має дуже невеликі габарити та легку конструкцію, що дозволяє йому споживати дуже мало палива, а саме 3,92 л на 100 км. Модель може похвалитися вражаючою економічністю.

1. Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid

Середня витрата палива цього автомобіля становить 3,91 л на 100 км. Toyota Yaris Cross, компактний гібридний кросовер, займає лідируючу позицію в рейтингу найекономічніших автомобілів сучасності. Цей результат був досягнутий завдяки продуманій силовій установці, що включає бензиновий двигун як генератор електромотора.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому не можна заливати бензобак до максимуму і як це може зашкодити автомобілю.

Вас може зацікавити:

Як правильно зберігати автомобіль взимку в гаражі: поради експертів

Чому акумулятор в авто розряджається "у нікуди": названі п'ять причин

Наші авто з ним "не знайомі": в Україні з'явилося нове паливо