RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Куля їх не візьме: топ – 5 броньованих авто у світі

Кожна людина хоче почуватися в безпеці – на прогулянці, вдома, за кермом автомобіля. Саме тому автовиробники розробляють спеціальний транспорт, який може захистити практично від будь-якої зовнішньої дії, у тому числі від ворожої кулі.

Автоексперти назвали найбезпечніші автомобілі, які не візьме жодна куля.

Читайте також: Попит на гібриди та електрокари в Україні зростає: ТОП-5 найпопулярніших авто у 2023 році

Range Rover Sentinel

Британський виробник Land Rover знає, як зробити транспорт справді безпечним. Всі вікна у Range Rover Sentinel броньовані, дах та підлога можуть витримати навіть вибух. Авто пройшло тест на захист від саморобного вибухового пристрою, який був захований за переднім колесом. У цій машині можна почуватися в безпеці.

Karlmann King

Наразі йдеться про один із найдорожчих позашляховиків на нашій планеті. Його "охрестили" "винищувачем-невидимкою", хоча не помітити це авто просто неможливо. Його зовнішній вигляд відразу заявляє, що це надзвичайно незвичайний транспорт. Це авто цілком могло б засвітитися в якомусь кіно про супергероїв. Але головне тут не зовнішній вигляд цього авто, а те, що броньовані кутові панелі проходять через весь кузов авто, запобігають ударам, а V-подібне шасі може витримати вибух міни або саморобного вибухового пристрою.

Conquest Knight XV

У корпусі цього унікального автомобіля використовували високоміцну сталь, балістичний алюміній, композити, арамід та кераміку, між двигуном та салоном встановили броньований брандмауер, а дверні петлі підсилили за допомогою спеціальної запатентованої системи, що запобігає ламанню. Ну а спеціальні камери дають можливість водієві навіть найтемнішої ночі бачити далі і краще, тому він може швидко помітити потенційну небезпеку.

INKAS Mercedes-Benz G63 AMG

INKAS спеціалізується на розробці та виробництві броньованого транспорту. Вони тривалий час постачають бронемобілі банкам, правоохоронним органам, корпоративним клієнтам та приватним особам у всьому світі. Тому в їхній надійності сумніватися не доводиться.

Rhino GX

Автомобіль є чимось середнім між Cadillac Escalade і броньованим транспортом, на якому можуть приїхати спецназівці. За додаткові 100 000 дол можна підвищити рівень броні автомобіля до B6, тобто Rhino зможе витримувати всі постріли з пістолета і більшість пострілів з гвинтівки.

Нагадаємо, раніше ми також ділилися головними порадами про те, як можна економити на бензині у спекотний період.

Вас також може зацікавити:

Автомобілі 10-річчя: названо ТОП-14 найнадійніших кросоверів та позашляховиків

Названо найпопулярніші в Україні гібридні авто

Від кросоверів до седанів та пікапів: вісім найкращих електрокарів, які можна купити у 2023 році