RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Про це має знати кожен водій: навіщо у дверях авто є "секретна" заглушка

Британські водії визнали, що для них став відкриттям, розташованим у нижній частині дверей отвір, що входить до дренажної системи кузова автомобіля.

Про це пише Express.

Читайте також: Готуємо авто до зими: сім важливих порад водіям

Повідомляється, що відео з цим маловідомим фактом було опубліковано у TikTok. Мільйони водіїв були проголошені й зізналися, що не знали про невеликий отвір у нижній частині дверей. На відео хлопець витяг невелику заглушку з отвору внизу дверей автомобіля та звідти полилася вода.

"Люди, осушіть свої двері. Хто знав, що це потрібно зробити?", - пише автор відео, яке зібрало понад 23,6 мільйона переглядів.

Більшість коментаторів були приголомшені цим фактом і кинулися до своїх авто, щоб перевірити, чи це правда. Один із користувачів зазначив, що в машині його сестри, лунав звук, ніби в ній плескається вода. "Я поняття не мав! Дякую за пораду", - написав він.


Ще один відповів, що це цілком реально, ще й пороги кузова треба інколи "зливати". Третій користувач написав: "Я дізнаюся про щось нове кожен день!". Також, у коментарях розгорілися суперечки про те, чи це була вода, чи щось було замість неї.

Раніше "Апостроф" писав, що радять експерти для того, щоб завести авто з сівшим акумулятором.

  • Вас також може зацікавити:

Голка в салоні авто: навіщо вона потрібна

Буде багато проблем: чому довгий простий шкодить автомобілю

Заряджають електрокар за 6 хвилин: у Британії презентували нове покоління акумуляторів