RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Злочинці стають винахідливішими: які автівки приваблюють крадіїв

В Україні викрадення автомобілів стало дуже поширеним явищем. Злочинці стають винахідливішими, використовуючи нові технології та тактики.

Про це пише SUV News.

Читайте також: Україна скоро переходить на літній час: як перевести годинник в авто

Цінності в салоні

Однією з головних причин, через яку викрадачі вибирають конкретний автомобіль, є наявність видимих цінних речей усередині салону. Це можуть бути ноутбуки, мобільні телефони, сумки або спортивне спорядження. Часто і невеликі предмети, які здаються незначними, наприклад, зарядні пристрої або монети, можуть привернути увагу злочинців. Щоб знизити ризики, власникам рекомендується тримати всі цінності поза очима. Найкраще зберігати їх у багажнику або замикати в бардачку. Це простий захід, але може значно знизити ймовірність крадіжки.

Способи злому без ключа

Системи дистанційного доступу, що забезпечують зручність, можуть бути вразливі для зловмисників. Вони можуть використовувати спеціальні пристрої для перехоплення сигналу відкриття автомобіля.

Погане освітлення

Місце, де ви паркуєте свій автомобіль, має велике значення для його безпеки. Крадії часто вибирають погано освітлені та віддалені місця, де вони можуть діяти. Паркування на добре освітлених та пожвавлених місцях може значно знизити ризик викрадення.

Незачинені двері та вікна

Багато випадків крадіжок відбуваються через незачинені двері та вікна автомобіля, коли власники залишають його без нагляду. Незалежно від того, наскільки коротко ви залишаєте автомобіль, завжди закривайте двері та вікна.

Відсутність додаткових заходів безпеки

Стандартні системи безпеки, встановлені виробником, забезпечують базовий рівень захисту автомобіля. Проте додаткові заходи значно підвищать його безпеку.

Раніше "Апостроф" розповідав, що не можна возити в бардачку автомобіля

  • Вас також може зацікавити:

В Україні водіїв штрафують за неправильний колір поворотників: яка зараз сума покарання

В Україні можна перєеструвати авто після встановлення ГБО: які документи потрібні

Знищить АКПП у вашому авто: названо найбільш фатальну помилку серед водіїв