RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Сильні молитви на Воздвиження Хреста Господнього

27 вересня, в день Воздвиження Хреста Господнього, у церквах відбуваються служби і підносяться молитви, у яких прославляється Христос.

Про те, як і які молитви потрібно читати в цей день повідомляє "Апостроф", посилаючись на видання "Daily.Horo".

Як правильно читати молитви

При читанні молитов в цей день важливі не так слова, як почуття, в них вкладені. На початку звучить молитва подяки за те, що Господь спустився на землю, зазнав болісні випробування, воскрес і був піднесений в Небеса.

Молитва насамперед радісна, адже в цей день все повинно славити Ісуса.

Православні молитви в день Воздвиження

"Боже Ісусе Христосе, Милостивий наш, на Хресті розп'ятий заради нашого спасіння, почуй молитви наші. Відгукнися на прохання і визволи від гріхів і слабкостей, що віру підривають. Благаю про прощення за поведінку свою у всьому, що розгнівало і засмутило Тебе, Господь мій. Якщо я в полоні гніву і пороків грішив, всі свої гріхи приймаю. Жити за заповітами Божими погоджуюся. Зло будь-яке - заперечую. Не дістатися до мене силам диявольським, не використати слабкості мої для зла. Убезпечую себе хресним знаменням, прошу допомоги у Спасителя. Хай благословить мене Господь на життя праведне і щасливе. Амінь".

"Господи Всемогутній! Змилуйся і допоможи грішним на землі, благослови на праведне життя та прости гріхи вільні і невільні. Смиренно молимося Тобі сподіваємося і на підтримку кожен день. Амінь".

"Хрест Чесний, збережи душі праведних, що до Бога звертаються, від усієї скверни, диявольського полону і пороку. Спаси і збережи розум від будь-якого зла. Не дозволь вірі моїй ослабнути. Святі молитви нехай почує Батько наш, та зійде Його підтримка і хай допоможе Він нам в радості і в смутку. Амінь".

Раніше ми також писали про головні традиції і прикмети цього свята.