RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Акція "Злови баригу": герої війни та зірки розповіли, що думають про боротьбу з наркотиками зусиллями суспільства

Зірки естради, захисники України з фронту почали коментувати акцію "Злови баригу" анонімного мецената. Вона стартує вже за кілька тижнів по всій країні. Кожен зможе отримати в рамках акції "Злови баригу" щедру грошову винагороду в доларах, одразу після того, як допоможе викрити торговця небезпечними препаратами чи розповсюджувача.

Про це повідомляють "Українські новини".

Співачка Ірина Федишин заявила, що акцію підтримує та вважає, що контроль з боку суспільства зможе допомогти у перемозі над злочинним бізнесом.

"Ніколи з цим не стикалася, але знаю, що це велике лихо", - розповіла співачка в інтерв'ю блогеру Стасу Домбровському.

Кого із близьких втратила через наркотики, розповіла народна артистка України Наталія Могилевська. Для дилерів популярні артисти – це ціль номер один, впевнена вона. Загибель людей від залежності співачка спостерігала у ближньому колі та запевняє – лише одиницям вдалося перемогти у цій боротьбі.

"Акція, анонсована блогером Стасом Домбровським, так блискавично розлетілася не лише соцмережами, а навіть маршрутками, саме тому що проблема боротьби з незаконною торгівлею препаратами, близька багатьом", - впевнена Могилевська.

Домбровський також записав серію розмов з Іриною Федишин, Златою Огневич, бійцями підрозділів, які зараз захищають Україну, - Давидом "Хіміком" та Данилом "Моджахедом".

"Це дуже крута акція!" Співачка Злата Огневич зізналася, що на її батьківщині, у невеликому містечку біля моря з так званими "баригами", були знайомі майже всі. Були і в її оточенні наркомани, тому артистка закликала не бути байдужими.