RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Відомі блогери дорікнули хейтерам Лободи і розповіли, як вона донатить

Світлана Лобода з початком повномасштабного вторгнення РФ стала на бік України, тому хейт, який запускається проти неї, є несправедливим.

Таку думку під час бесіди із відомим репером і блогером Миколою Заліпухою у програмі "Формула Волошина" висловив блогер Олександр Волошин.

"Коли почалось повномасштабне, вона прийняла рішення, що вона повністю відмовляється від російського і будує Україну в Україні, підтримує Україну, донатить Україні", - зауважив Волошин.

На тлі інших українських зірок, які женуться за російськіми гонорарами, вчинок Лободи, на його думку, заслуговує на повагу: "Людина відмовилась повністю від своєї кар’єри там, прийняла рішення підтримувати Україну. А українцям, які залишились в росії і підтримують режим, зараз там платять шалені гроші, всюди кличуть, гонорари х2, х3, х5".

Лобода, незважаючи на хейт на її адресу, також активно донатить власні кошти ЗСУ та допомагає постраждалим від війни. І робить це здебільшого непублічно.

"Я знаю, у мене дуже багато військових є, кому вона допомагала. Причому допомагала на шалені бабки. Я знаю це особисто. Я знаю, скільки людина вкладається. Вона і 10 відсотків не показує того, що вона робить. І я взагалі не розумію цього хейту, який на неї ллється. Я це не підтримую", - сказав Волошин.

Позиція зірки грає тільки на користь Україні, упевнений блогер. "Вважаю, що людина, яка прийняла рішення підтримувати Україну, з таким великим ім’ям, - це, навпаки, для нас тільки плюс. Це, навпаки, круто, що Лобода – українка", - наголосив він.

Світлана Лобода також продовжує записувати нові сингли та альбоми: днями відбулася прем’єра кліпу на нову версію пісні "Градус 100". У кліпі співачка демонструє, що готова робити свою справу і йти вперед, незважаючи ні на що.