RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Замах на відомих АТОшників з Чечні: Окуева розповіла про важкий стан Осмаєва

Стан Адама Осмаєва, на якого вчора, 2 червня, було скоєно замах у центрі Києва, важкий, але стабільний.

Про це повідомила його дружина Аміна Окуєва на своїй сторінці у Facebook.

"Нещодавно приїхала з відділень де давала свідчення. Спати не виходить, так що читаю побажання від вас всіх і просто фізично підписався вашою любов'ю і позитивом. Телефони поки не в мене, так що дзвонити немає сенсу. Зрідка буду заходити в Фейсбук, але просто фізично не встигаю всім відповісти.

Допомоги поки ніякої крім молитов не потрібно. Головна мораль всього, що сталося для мене особисто така: наші життя і смерті лише в Руках Всевишнього ", - додала Окуева.

Вона також зазначила, що в екстремальній ситуації у нас залишаються тільки ті навички, які були відпрацьовані до автоматизму.

"Ми теж вас любимо. А вороги нехай втруть соплі - цього разу криваві!" - підсумувала Окуева.

У той же час радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив, що загрози життю Адама Осмаєва немає - він ще в тяжкому, але стабільному стані.

"Пораненого кілера прооперовано і можливо незабаром зможе дати свідчення слідчим. Його посилено охороняють спецназівці Нацполіціі", - додав Шкіряк.

Нагадаємо, раніше у інтерв'ю "Апострофу" Аміна Окуєва розповіла про підготовку замаху на них з чоловіком і назвала його можливих організаторів.