RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Києві чоловік з "бомбою" погрожував влаштувати вибух: опубліковано фото

У Києві співробітники поліції затримали чоловіка, який погрожував підірвати приміщення акціонерного товариства.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Сьогодні, 14 березня, близько 14:00 до будівлі підприємства зайшов чоловік з якимось пристроєм в руках. Він почав погрожувати підірвати його і наказав співробітникам покинути приміщення. Однак чоловіка затримала охорона підприємства, викликавши поліцію.

Підкреслюється, що пристрій, яким чоловік залякував персонал, виявилася муляжем. З затриманим – 58-річним місцевим жителем – спілкуються співробітники поліції, встановлюючи мотиви його вчинку.

"Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі уточнює, що чоловіком виявився такий собі Олександр Володимирович, він відвідав офіс "Київенерго".

"Сьогодні, Олександр Володимирович, 1959 року народження, пішов вирішувати свої наболілі питання в "Київенерго". Щось явно пішло не так, чоловік почав говорити на підвищених тонах з співробітником, а потім і зовсім почав крити його матом. Співробітник попросив чоловіка вийти. Коли той не захотів - покликав охорону, а охорона, в свою чергу, викликала поліцію. Коли прийшов охоронець і чоловік зрозумів, що звичайними методами він нічого не доб'ється - дістав з сумки предмет, який схожий на бомбу (муляж) і додав: "у вас є рівно 30 секунд на евакуацію", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві водій, ховаючись від погоні, заїхав у відділок поліції.