RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Головне - залякати: мережі обурив випадок з дорожньою поліцією в Києві

Столичні поліцейські залякують водіїв позбавленням прав, щоб мати можливість "вирішити" з ними різні ситуації за гроші.

Про це повідомив журналіст Богдан Логвиненко на своїй сторінці в Facebook.

"Двоє чудових поліцейських сьогодні мені допомогли. Я проїхав під знак заборона руху від 17:00 на Паркову дорогу. Поки зрозумів, що вже майже 18:00, знак залишився позаду, а я проїхав до повороту, щоб розвернутися і поїхати назад, побачив поліцейських , помахав їм, щоб допомогли. Стояв і чекав десь хвилину. Вони зупинили рух, щоб я під'їхав до них, і тут почалося Переді мною як повстали з мертвих даішники, метою яких є не допомагати, а залякувати, щоб ви запропонували їм " повирішувати ", звичайно", - написав він.

За словами Логвиненка, поліцейські збиралися забрати у нього права на 3 місяці, але після їх фотографування "гнів змінився на милість", і був виписаний штраф на 250 грн.

"Я виходжу їх познімати. Гнів перетворюється в милість і вони приносять мені штраф в 250 грн і кажуть, що дуже пошкодували. Після цього поліцейський перекриває рух, щоб допомогти мені таки виїхати з цієї ситуації", - додав Логвиненко.

Він заявив, що в наявності всі ознаки повернення "доблесні" працівників ДАІ.

"Не хочу кричати, когось звинувачувати в чомусь тегати різних міністрів, сподіваюся, все і так в курсі відкату назад. Півроку тому подібний екіпаж пристав до мене з алкотестером та погрозами-залякуваннями. Тепер це. Даішники повертаються", - підсумував журналіст.

У мережі відреагували на пост по-різному - від пропозиції звернутися в службу моніторингу до згоди з тим, що "даішники" повертаються.