RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Києві поліція викрила нарковиробника з посвідченням працівника СТБ: фото

У Голосіївському районі Києва правоохоронці виявили лабораторію з виготовлення наркотиків, на місці затримали чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Нарколабораторія була облаштована в гаражі. Як з'ясувалося, приміщення було орендовано на один місяць. Там правоохоронці вилучили 42 пакети з наркотиками по 1 і 20 грамів (більше 100 грамів), прекурсори та лабораторне обладнання. Також на місці поліцейські затримали 41-річного чоловіка. У нього знайшли посвідчення співробітника телеканалу СТБ.

"Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу. 41-річного киянина затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ми встановили, що чоловіки раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини", - розповів заступник начальника Голосіївського управління поліції Сергій Семенченко.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", сержанта ЗСУ Іллю Орлова звинувачують у спробі навмисного вбивства наркоторговця, який збував наркотичні речовини військовослужбовцям сил АТО.