RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гучне затримання після нападу на інкасаторів під Києвом: фото і відео з місця НП

Правоохоронцям знадобилося менше доби для того, щоб затримати одного зі злочинців, що напали на інкасаторів під Києвом в суботу, 17 листопада.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому втекли грабіжники і зачепили іншу машину, поліція виявила в столиці. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люка біля машини", - кажуть правоохоронці.

Крім того, недалеко від місця, де знайшли позашляховик, правоохоронці затримали підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника. У нього в кишені лежали великі пакети - саме в них зловмисник збирався переносити велику суму грошей.

"Затриманий, на даний момент, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Відомо, що він родом з Житомирщини, має 15-річний стаж в місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів", - додають в поліції.

Уточнюється, що останній раз його засудили до 10 років за скоєння розбійного нападу на квартиру, господар якої загинув від нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний був звільнений раніше терміну по "закону Савченко".

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня ввечері на вулиці Софіївській в Одесі сталося збройне пограбування інкасаторів, внаслідок чого були поранені дві людини.