RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Києві провели смолоскипну ходу в зв'язку з річницею розгону Євромайдану: опубліковано відео

У четвер, 29 листопада, ввечері в Києві пройшла смолоскипно-фаєрна хода, приурочена до п'ятої річниці розгону Євромайдану.

Про це повідомляє "Інформатор".

Марш зі смолоскипами, піротехнікою і прапорами пройшов від площі Незалежності до Міністерства внутрішніх справ. Учасники ходи вимагали серед іншого результатів розслідування злочинів, скоєних під час Євромайдану.

Мітингувальники вимагали, щоб правоохоронні органи якнайшвидше розслідували злочини, пов'язані з розгоном Майдану.

Як зазначається, на смолоскипну ходу зібралося кілька десятків людей. Акція проходила мирно, проте у деяких протестуючих виник конфлікт з представниками правоохоронних органів. Всіх учасників перевірили на наявність заборонених предметів і зброї.

Біля входу в будівлю МВС України учасників акції зустрів представник Міністерства внутрішніх справ України Ігор Павленко. Він заявив учасникам мітингу, що насправді ніякого "затягування" справ Євромайдану немає і що такі справи розслідуються роками. Також він попросив учасників ходи набратися терпіння і чекати офіційних результатів розслідування.

Детальніше про річницю Майдану в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": П'ята річниця Майдану: кожен знайде в ньому те, що шукає.