RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві грабіжник взяв у заручники власну матір: з'явилися фото і відео штурму

Поліція Києва затримала чоловіка, який взяв у заручники в квартирі власну матір.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в ніч на суботу, 1 грудня, в одній з квартир будинку по вулиці Стадіонній в Солом'янському районі Києва. На лінію правоохоронців надійшов виклик, що киянину чоловік погрожував ножем, а потім відібрав рюкзак.

Поліція виїхала на місце події і встановила, куди побіг нападник. Так, біля будинку знайшли порожній рюкзак і з'ясували, що ймовірний зловмисник зайшов в під'їзд.

Пізніше поліцейські встановили, що злочинець забарикадувався в квартирі, де в одній з кімнат насильно утримував свою матір. Під час спілкування з поліцейськими він навідріз відмовився відкривати двері і погрожував жінці фізичною розправою.

"Я прийняв рішення про введення спеціальної поліцейської операції "Заручник", залучили спецназівців і психолога. Коли зрозуміли, що переговори не дають результату, переконавшись, що життя жінки нічого не загрожує, рятувальники виламали двері. Зловмисника затримали, а жінку звільнили", - розповів начальник Головного управління поліції Андрій Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві двоє злодіїв спробували пограбувати гаражі і навіть розібрати їх, але були спіймані пильним киянином. Також раніше стало відомо про зухвале пограбування академіка-мільйонера в Києві. Крім цього в столиці був затриманий чиновник столичної поліції, зловживаючи службовим становищем привласнював премії підлеглих поліцейських.