RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві чоловік під виглядом слюсаря обікрав пенсіонерку: подробиці події

У Києві чоловік під виглядом працівника комунальної служби зайшов в квартиру пенсіонерки і обікрав її.

Про це повідомляє видання "Страна.ua".

Інцидент стався в суботу, 29 грудня, близько 15:00 в Печерському районі столиці. Чоловік в спеціальній робочій одежі прийшов в квартиру до пенсіонерки за адресою провулок Липський, 3. Зловмисник показав фальшиву "корочку" і заявив, що перед Новим роком для пенсіонерів влаштували акцію з безкоштовної заміни лічильників на гарячу воду.

Пенсіонерка повірила "слюсарю" і впустила його у ванну кімнату. Він почав робити вигляд, що працює, тому літня жінка пішла в кімнату. Однак через деякий час почула, як грюкнули двері. Вона вийшла подивитися що сталося і помітила, що "слюсаря" немає. Також разом з ним пропали ювілірні прикраси - золоті кільця і ланцюжки, що лежали на мебелі в передпокої.

Пенсіонерка звернулася в поліцію, але поки правоохоронці прибули на виклик, злодій встиг сховатися. Поліцейські відкрили справу за статтею 185 КК України "Крадіжка".

Потерпіла описала грабіжника - маленького зросту близько 156 сантиметрів, в окулярах, з маленькими вусами, одягнений в чорну робу. За даними оперативників, це не перший інцидент псевдо-слюсаря. Раніше він вже здійснював таку ж схему з іншими пенсіонерами. Всім, хто його побачить у своєї квартири, в поліції настійно рекомендують дзвонити 102 і не пускати в будинок ні в якому разі.

Як повідомляв "Апостроф", в Житомирі вихователька дитячого саду крала у дітей з групи ювелірні вироби, поки вони спали. А в мережі показали фото специфічних злодіїв, які виносять з супермаркетів тільки дорогий алкоголь. Також в столиці спіймали злодія, який відзначився крадіжкою чотирьох блоків жувальних гумок.