RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Криваве вбивство в хостелі Києва: стали відомі деталі, фото і відео

Поліція Києва затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в хостелі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

22 січня в Києві в хостелі за адресою вулиця Миколи Кибальчича, 1 виявили закривавлений труп чоловіка. Він був водієм маршрутки і відпочивав в гуртожиток для працівників підприємства.

Слідство з'ясувало, що чоловіка вбив його колега. Того дня двоє водіїв маршрутного таксі розпивали спиртні напої. В ході застілля між ними виник конфлікт, який переріс у бійку в загальному коридорі. Після цього вони заспокоїлися і лягли спати, але один з них так і не прокинувся. Виявивши бездиханне тіло колеги, чоловік втік з гуртожитку. 31-річного жителя Кіровоградської області затримали в сусідньому дворі.

Судово-медична експертиза встановила, що потерпілий помер від закритої травми живота. Поліція відкрила кримінальну справу за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові в районі Салтівки вбили прапорщика Володимира Петрова, після чого відрізали голову від тіла. Пізніше стало відомо, що підозрювані в страшному вбивстві і канібалізмі батько і син Костюкова прожили разом з понівеченим трупом майже тиждень.