RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Вибили зуби і порубали сокирою авто: нові фото, відео і деталі нападу на журналістів в Києві

Стало відомо про збройний напад на журналістів в Києві і про стан здоров'я постраждалих.

Про це повідомляє журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні список Гандзюк міг поповнитися. Пару годин тому на Видубичах було скоєно напад на знімальну групу "Стоп корупції". Журналісти, разом з двома правозахисниками, прибули на точку, де крадуть пісок. Там їх зустріли озброєні молоді люди, які забезпечували проїзд вантажівкам з награбованими надрами", - написав він.

Також журналіст зазначив, що зловмисники порснули газом в обличчя журналістові, повалили на сніг і почали бити. За його словами, була стрілянина і загрози що наступного разу вб'ють. Крім цього бандити пошкодили і авто журналістів - порубали його сокирою, розбивши скло в дверях.

"Журналісту вибили зуб, у оператора гематома на потилиці, провали в пам'яті. Один з постраждалих активістів - ветеран полку" Азов ", учасник бойових дій, має нагороди за участь в АТО. Зараз хлопці в лікарні. Зловмисники забрали сумку з документами і грошима одного з побитих і поїхали. Поліція оголосила план "Перехоплення" по місту Київ", - зазначив Бочкала.

Як повідомляв "Апостроф", 23 січня невідомий напав на агітаційний намет партії "Народний фронт". Агітатори, які в момент нападу перебували в наметі, повідомили, що зловмисник поводився зухвало і повністю разгороміл агітнамет.