RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Києві спіймали досвідченого автомобільного злодія: опубліковано фото

Співробітники поліції в Києві затримали злодія, який викрадав цінні речі з припаркованих автомобілів.

Про це повідомляється в Telegram каналі "Київ Оперативний".

"Попри постійні застереження правоохоронців, водії автівок через власну необачність та/або надмірну безпечність часто продовжують залишати в салонах автомобілів різні цінні речі, які стають легкою здобиччю для крадіїв. Адже, щоб відчинити транспортний засіб (або розбити скло) та поцупити особисте майно – часу потрібно зовсім мало. Звичайно, якби не необачність водія Volkswagen, який запаркував автівку поблизу третього пологового будинку, та забув у салоні авто свій iPhone, цього сюжету могло б і не бути, але все ж запевняємо вас - краще так не робити", - йдеться в повідомленні.

Однак в даному випадку правоохоронцям вдалося спрацювати швидко і по гарячих слідах затримати злочинця, який за допомогою пристрою "сканер" відкрив авто і викрав телефон.

Як зазначається, злодія звуть Цхадаія Віталі, 1965 року народження. Раніше він вже притягувався до відповідальності за аналогічні дії на території Полтавської області. Це вже другий раз, коли Віталі постане перед судом за останні 5 років, які він знаходиться в Україні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліцейські затримали серійного грабіжника, за яким влаштували погоню на авто.