RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Збив бабусь на зупинці і втік: нові фото, відео та подробиці смертельної ДТП в Києві

У суботу, 23 лютого, в Києві водій Audi, який виїхав на зупинку і врізався в електроопору, збив двох жінок, які чекали громадський транспорт.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався близько 06:30 за адресою вулиця Алма-Атинська, 105/2

За попередньою інформацією, Audi їхала в бік вулиці Азербайджанській. На повороті перед вулицею Волховской легковик занесло і відкинуло на тротуар, а потім вона обігнула стовп.

Поруч з місцем аварії перебувала зупинка громадського транспорту. У момент інциденту там стояли люди. Коли Audi залетіла на тротуар, то зачепила двох літніх жінок. Одна з них не постраждала, а другу госпіталізували в лікарню. Попередньо, у неї травма ноги, але незначна.

Свідки стверджують, що відразу ж після аварії водій і один з пасажирів самостійно вибралися з машини і втекли. Другому парубкові знадобилася допомога рятувальників, так як його затиснуло в салоні на задньому сидінні. Після того, як рятувальники вирізали потерпілого, його передали медикам. Як раніше повідомлялося, він помер в кареті швидкої допомоги.

Під час відпрацювання району патрульні затримали можливого водія Audi, але чи дійсно це той чоловік - буде встановлювати слідство. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, рятувальники і слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на п'ятницю, 22 лютого, в Києві (в районі станції метро Чернігівська) відбулася серйозна ДТП за участю багатотонної фури і легкового авто.