RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Вибори мера Києва: політолог розповів про сильний відрив Кличка від найближчого конкурента

Результати останнього соціологічного опитування показують, що кияни не бачать альтернативи Віталію Кличку в кріслі мера.

Про це повідомив блогер та політичний експерт Олексій Голобуцький в соціальній мережі Facebook.

"Останнє соцопитування по Києву підтверджує, що у Кличка залишається стабільно високий рейтинг. Принаймні станом на березень 2019, за півтора року до виборів мера Києва, конкурентів у нього немає", – пояснив політичний експерт.

Він зазначив, що особисто його результати опитування здивували – особливо неочікуваним стало третє місце Геннадія Балашова.

"На першому місці, серед тих, хто визначився, Віталій Кличко з 47%. На другому – екс-мер Олександр Омельченко з 14,3%. На третьому – підприємець Геннадій Балашов з 9%. І тільки на четвертому – нардеп Борислав Береза з 8,3%. Я нагадаю, що на виборах 2015 року до другого туру вийшли Кличко і Береза. Третє місце за результатами соцопитування у Балашова – це великий сюрприз. Навряд чи його, вельми маргінального політика (пам'ятаєте таку партію 5.10?), варто розглядати як серйозного претендента на посаду мера", – впевнений блогер.

За його словами, результати опитування вчергове доводять, що кияни не бачать альтернативи Віталію Кличку.

"Спільний рейтинг Омельченка, Берези і Балашова менше, ніж у Кличка", – підсумував Голобуцький.

Нагадаємо, що у березні дослідницька компанія Active Groupпроводила соціологічне опитування киян, в якому впевнено перемагає Віталій Кличко.