RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Жінка залишилася без ноги: опубліковані фото і відео страшної ДТП з дітьми в Києві

У ніч на 1 квітня в Києві відбулася серйозна ДТП: автомобіль влетів у відбійник.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Аварія трапилася на Столичному шосе близько 02:20. Автомобіль марки Mercedes Vito виїхав за межі проїжджої частини та допустив зіткнення з відбійником. Металева конструкція пронизала мікроавтобус.

За попередньою інформацією, Mercedes їхав з Кропивницького в Бориспіль. З невідомих причин водій Mercedes виїхав за межі проїжджої частини і наткнувся на металевий відбійник. У момент аварії в машині перебувало восьмеро пасажирів: четверо дорослих і четверо дітей.

Удар припав на пасажирську сторону машини, а металева огорожа проткнула її наскрізь. В результаті аварії постраждали три людини: дитина, чоловік і жінка. Інформація про стан постраждалих з'ясовується, всіх їх терміново госпіталізували до лікарень столиці. Але також відомо, що жінці-пасажиру відірвало ногу. Водій Mercedes перебував на місці події і давав пояснення поліцейським.

"На час оформлення ДТП рух здійснювався за двома з чотирьох смуг руху. Крім цього на місце виїжджали рятувальники ДСНС, які зрізали відбійник і допомагали витягувати постраждалих з понівеченого автомобіля. Що саме стало причиною аварії і деталі інциденту - з'ясовуються. На місці працювали екіпажі патрульної поліції , медики, слідчо-оперативна група та рятувальники", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше лихач на Subaru влаштував смертельну ДТП на зупинці в Києві.