RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Лох, посміхнися: в Києві спіймали продавця авто-невидимки з Німеччини

У Києві поліцейські затримали чоловіка за шахрайство з продажем неіснуючого автомобіля.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що поліцейські затримали чоловіка, який обгрунтовано підозрюється в шахрайстві. Чоловік привласнив 5700 доларів США, пообіцявши киянину продати, як виявилося, неіснуючу машину.

Старший слідчий Головного управління Національної поліції в місті Києві Сергій Руденко розповів, що зловмисник ошукав жителя столиці за допомогою мережі Інтернет, де розмістив оголошення про продаж машини.

"В "пастку" потрапив киянин, зацікавившись придбанням автомобіля нібито з Німеччини. Чоловік домовився про зустріч з "продавцем", де і підписав договір купівлі-продажу. Після отримання передоплати за неіснуючий транспортний засіб правопорушник відразу зник і перестав відповідати на дзвінки", - зазначив Руденко.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство". Фігуранту оголосили про підозру і обрали запобіжний захід - домашній арешт. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники поліції в Києві затримали групу шахраїв, які на Русанівській набережній обдурили жінку похилого віку і виманили у неї всі заощадження.