RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Микола Негрич пропонує запровадити комплексну програму оновлення дворів в Києві

Депутат Київради Микола Негрич пропонує підійти комплексно до ремонтів у столиці та навести лад із київськими дворами.

Про це він розповів у коментарі журналістам.

Негрич переконаний, що потрібно відійти від практики точкових хаотичних ремонтів.

“Це великий позитив, що ми сьогодні ремонтуємо і будинки, і асфальт, і освітлення у столиці. Але треба перейти до комплексних робіт. Визначити двори, де найбільше проблем, і почати із оновлення асфальту, встановлення освітлення та лавок, заміни дверей та вікон у будинку, облаштування смітників. У результаті матимемо повністю відремонтований комфортний двір”, - розповідає Микола Негрич.

Микола Негрич

Депутат переконаний, що таким чином можна оновити за кілька років усі двори столиці.

“Сьогодні наше завдання – не просто ремонтувати там, де вже горить. А зробити спальні райони, де живуть кияни, комфортними, красивими, зручними. Якщо почали ремонтувати в якомусь дворі асфальт, то давайте вже зробимо там лавки, встановимо ліхтарі, наведемо лад на клумбах. Щоб за кілька років повністю оновити всі двори столиці, пропоную вже сьогодні розробити та запустити програму “Комфортний двір”. За кілька років матимемо гарний результат”, - додав Негрич.

Він також нагадав, що цьогоріч на ремонт прибудинкових територій, модернізацію будинків та ремонт ліфтів у Києві було передбачено 4,75 мільярдів гривень.

Нагадаємо, що раніше Микола Негрич запропонував встановити камери спостереження на шкільних майданчиках на період літніх канікул.