RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Києві суд жорстко покарав школяра, який побив однокласника

У Києві школяра через побиття однокласника суд засудив до покарання у вигляді умовного терміну і виплати штрафу в розмірі 100 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі судових рішень.

Інцидент стався ще в січні на стадіоні школи № 259, яка знаходиться за адресою проспект Маяковського, 21-Г. Там у школяра виник конфлікт з однокласником, який переріс в бійку. В результаті дев'ятикласник завдав хлопчикові не менше 17 ударів по тілу та голові.

Внаслідок побиття дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, уламковий втиснутий перелом передньої стінки лобової пазухи зліва зі зміщенням уламків, струс головного мозку, підшкірні крововиливи лобної ділянки зліва, що відноситься до тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості. На реабілітацію знадобилося більше трьох тижнів.

В результаті школяр, який завдав травм однокласнику, визнав свою провину і розкаявся. Суд виніс йому покарання у вигляді одного року умовно, а також виплати 2 676 гривень матеріального збитку і 100 тисячі гривень - морального.

Як повідомляв "Апостроф", в Новокаховському районі Херсонської області вчитель фізкультури побив дитину - учня шостого класу.