RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

З'явилися відео з таксистом-"маніяком" в Києві і розповідь його жертви

Жінка, яку в лісі в Києві згвалтував таксист, розповіла про подію.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Жертва насильника у відділенні поліції впізнала свого кривдника. Вона переказала події, які відбулися з нею 31 липня. Тоді вона спіймала таксі-попутку біля станції метро "Академмістечко". Однак водій не повіз її за адресою, а заїхав у ліс. Зловмисник побив і орально згвалтував дівчину. Потім він змусив перерахувати гроші на свою картку в сумі близько 4 тисяч, забрав телефон і поїхав.

Злочинцем виявився 29-річний чоловік, який працює в службі таксі. Він неодноразово був судимий на території України та іншої держави за майнові злочини і шахрайство. Про нього в поліцію заявив також співробітник одного з хостелів, який впізнав чоловіка. Він розповів, що той оселився у них.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. З ним спілкуються поліцейські і проводять всі необхідні слідчі дії. Крім того, збирається доказова база його причетності до скоєння аналогічного злочину в Києві, а також до крадіжок з хостелів.

Слідчі Святошинського управління поліції почали кримінальні провадження у частині 1 статті 152 (Зґвалтування) і частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри і обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 23 липня в Одеській області співробітники поліції затримали 63-річного педофіла, який згвалтував 9-річного хлопчика.