RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві авто з п'яною компанією на дикій швидкості потрапило в ДТП: фото і відео

У суботу, 10 серпня, в Києві елітний автомобіль з п'яною компанією влетів у відбійник під час погоні поліції.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Машину марки BMW X5 намагалися зупинити відразу кілька патрульних екіпажів. Вона мчала про місту на величезній швидкості і в результаті влетіла у відбійник.

Як встановили потім правоохоронці, в авто перебували троє хлопців і дівчина. Вони розпивали алкоголь біля автостанції "Південна". Після цього молоді люди сіли в авто і почали рух. Це помітили небайдужі громадяни і зателефонували в поліцію. Один з патрульних екіпажів Голосіївського району спробував зупинити автомобіль для перевірки інформації, але водій проігнорував вимоги поліцейських і натиснув на газ.

За словами свідків ЧП, швидкість BMW перевищувала 150 кілометрів на годину. Неадекватний водій пронісся по Голосіївському проспекту ігноруючи червоний сигнал світлофорів і, спускаючись на проспект Науки, не впорався з керуванням. Автомобіль перевернуло на бік і він влетів дахом в металевий відбійник.

Компанія, яка перебувала в салоні, серйозних травм не отримала. Медики госпіталізували одного пасажира і водія. У лікарні його перевірять на наявність в крові алкоголю або інших заборонених речовин.

Як повідомляв "Апостроф", 9 серпня під Житомиром сталася серйозна ДТП за участю маршрутки, яка їхала з Києва до Хмельницького, в результаті якої постраждали 23 людини.