RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

З'явилося відео з моментом страшного ДТП у центрі Києва

У мережі з'явилося відео з моментом п'яної ДТП, що сталася на перехресті Саксаганського і Льва Толстого, а також подробиці події.

Так, як вдалося встановити, водій позашляховика Range Rover дійсно знаходився в стані алкогольного сп'яніння і намагався проїхати перехрестя на червоний сигнал світлофора. У цей момент в нього врізалася Tesla, що перетинала проспект на зелений сигнал. В результаті зіткнення Range Rover збив людей на пішохідному переході, після чого врізався в автомобілі, які стояли на зустрічній смузі.

Таким чином, було розбито чотири авто.

ДТП на Льва Толстого
1 / 1
ДТП на Льва Толстого
1 / 1
ДТП на Льва Толстого
1 / 1
ДТП на Льва Толстого
1 / 1
ДТП на Льва Толстого
1 / 1
ДТП на Льва Толстого
1 / 1

В результаті ДТП серйозно постраждали двоє чоловіків, що потрапили під колеса позашляховика. Відзначається, що у одного з них сьогодні день народження.

Dtp.kiev.ua повідомляє, що винуватець аварії намагався сховатися в розташованому поблизу відділенні "Нової пошти", але його встигли повернути на місце аварії.

Також повідомляється, що на місце надзвичайної події прибув особистий лікар водія позашляховика і заявив, що його підопічний перебуває в дуже важкому стані, що вимагає госпіталізації. Чи відвезли винуватця ДТП до лікарні, поки невідомо.