RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Погрожував, що всіх перестріляє: в Києві неадекват влаштував стрілянину з пістолета, відео

У Києві на Троєщині чоловік влаштував стрілянину з бойової зброї.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Інцидент стався приблизно о 23:00 за адресою вулиця Теодора Драйзера, 4Б. Там п'яний неадекват відкрив вогонь з табельного пістолета. Він приїхав за кермом авто вже в стані алкогольного сп'яніння, а свою гулянку продовжив в закладі "Цех Хінкалі".

Чоловік почав стріляти біля закладу, зробивши близько 6 пострілів. Відзначають, що поруч гуляли люди з дітьми. Почувши стрілянину, жителі найближчого будинку викликали правоохоронців, а також самостійно до їх приїзду затримали порушника. Стрілок кричав і погрожував людям, сказавши, що вони відповідатимуть за це.

Поліцейські, які прибули на місце, оформили протокол, взявши понятих. Також знайшли гільзи з пістолета і відвезли порушника у відділення. Однак через 10 хвилин стрілок повернувся в супроводі на позашляховику, щоб подивитися, чи все в порядку з його авто і поїхав.

Як повідомляв "Апостроф", 22 серпня в Кропивницькому біля будівлі слідчого ізолятора №6 сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, також відомо про ще одного постраждалого.