RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві продають рибу за ціною авто: в мережу потрапили цікаві фото

У Києві жителі помітили в продажу рибу вартістю в сотні тисяч гривень.

Про це повідомляє адвокат Олег Курчин на своїй сторінці в Facebook.

Тунця з Норвегії продавали в столичному ЦУМ. Свіжоморожену рибу величезних розмірів виставили на продаж за 160 545 гривень.

Також схожий товар помітили і в маркеті на Позняках. Там ціна тунця склала 209 тисяч гривень.

"Тушку за 160 тисяч ніхто не купив, її забрали на переробку на фабрику. А ось філе по 1420 грн за кіло беруть непогано. Сьогодні вже продали кілька шматків", - розповів журналістам видання KP.UA продавець спеціалізованого магазину морепродуктів з Норвегії Сергій.

Гігантського тунця виловлюють в Норвезькому морі, протягом трьох-чотирьох днів фурою з холодильною камерою довозять до України.

"В останній партії привезли 25 тушок. Трьох ми виставили цілими на продаж. Але більше в рекламних цілях. Ніхто таких гігантів не взяв. Але філе дійсно непогано беруть, Минулий раз ми завозили тунця з Хорватії, той продавався гірше, оскільки коштував дорожче - по 2,5 тисячі за кіло", - розповіли в магазині.

Також там зазначили, що найбільші тушки, які до них поставляли, важили до 380 кг. У порівнянні з ними тунець, що продавався за 209 тисяч - мальок, який потягнув за все на 180 кг.

Відзначимо, що за такі гроші в Україні можна придбати старий автомобіль. 209 тисяч гривень - приблизно 8 600 доларів. 160 тисяч гривень - це приблизно 6 600 доларів.

Користувачі мережі прокоментували такий дорогий товар.

Як повідомляв "Апостроф", в одному з магазинів Києва покупці натрапили на покритий цвіллю хліб.