RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Фільм жахів по-українськи: мережу повеселило фото густого туману в Києві

Столицю України протягом багатьох днів накриває щільний туман: в стороні від обговорень погодної ситуації в Києві не залишаються і зірки шоу-бізнесу.

Зокрема, на сторінці Андрія Данилка (в образі Вєрки Сердючки) в Instagram був опублікований знімок, в якому він, разом зі своєю постійною напарницею Інною Білоконь (в образі "мами"), стоїть в тумані на плацу.

"Стівен Кінг, "Туман": зйомки української версії класичного фільму жахів", - прокоментував фото відомий блогер Олексій Голобуцький.

Також в коментарях користувачі порівнюють Київ з Сайлент Хіллом, місцем дії однойменної серії японських комп'ютерних ігор в жанрі "хоррор" і канадським фільмом жахів. Згідно основної сюжетної лінії фільму, головна героїня Роуз Дасілва, з метою з'ясувати причину захворювання своєї прийомної дочки, відправляється в туманне місто Сайлент Хілл, де потрапляє в альтернативні виміри, наповнені монстрами.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в соцмережах діляться видовищними фото оповитого туманом Києва. Міська влада запевняють, що туман - звичайне явище.