RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Буде пекло: киянин схвилював мережу постом про серйозну НП в метро Києва

Київський метрополітен не готовий до непередбачених надзвичайних подій.

Про це повідомляє журналіст "Апострофа" Юрій Сомов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, станції метро не готові технічно, а також не готовий персонал, до пожежі, теракту або іншої НП. Через неправильну подачу інформації працівниками, у пасажирів починається паніка, яка виливається в агресію. Люди біжать до виходу, не проявляючи взаємоповаги і не мислячи раціонально.

Нагадаємо, станції "Палац Спорту", "Льва Толстого" і "Майдан Незалежності" були закриті на вхід і вихід більше години, але потім відновили роботу.

"На "Золотих"(станція метро "Золоті ворота" - ред.) в обидві сторони - натовпу до середини платформи. При цьому на підйом в сторону Володимирської працює один ескалатор. Один, Карл! Тому що другий закритий на ремонт до 21 лютого (тобто на станції в центрі міста з сімома мільйонами людей запасний ескалатор ремонтують п'ять місяців!) По платформі носиться одна жінка з рацією, ще дві тупо стоять біля стіни. Перша кричить: "Надя, чого ти мовчиш?" Та їй відповідає: "А шо я буду їм казати? "Люди лізуть один на одного, щоб швидше скочити на ескалатор, лаються. Десь праворуч з'являється чоловік у формі і починає відтісняти людей у бік від ескалатора, який їде вниз. При цьому каже: "Дайте людям пройти", на що йому заряджають: "А ми що, вже не люди?" У динаміках на ескалаторі, як і раніше, слухаємо, що не можна бігати, залишати без нагляду дітей і спускатися в метро в нетверезому вигляді. А тепер уявіть, якщо сюди додати дим, вогонь, гуркіт. Або ще гірше - крики і кров...", - написав журналіст.

Користувачі мережі прокоментували слова Юрія Сомова.

Як повідомляв "Апостроф", 25 жовтня в Києві в поліцію надійшли анонімні дзвінки про замінування цілого ряду соціальних об'єктів, в тому числі, аеропорту, ТРЦ і лікарень. Згідно з опублікованою стенограмою дзвінка, анонімний детонатор в ході дзвінка називав себе "вогненним смерчем" і ображав правоохоронців.