RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Це пекло: з'явилося нове відео конфлікту з озброєними людьми в Києві

Відеокадри жорстокої спроби виселити мешканців гуртожитку на вулиці Польовій у Києві, яку проводили озброєні люди в камуфляжі, викликали бурхливе обговорення в мережі.

Відео дій людей, які назвалися співробітниками охоронної фірми, опубліковано на сторінці "Мій Відрадний" в соцмережі Facebook.

Дивитись відео за посиланням

Близько 30 сімей колишніх працівників "Київміськбуду-2" попитальсь змусити виїхати з гуртожитку, розташованого по вулиці Польовій у Солом'янському районі столиці. У цьому будинку 150 квартир, частина з них "Київміськбуд" здавав в оренду, більшість мешканців вже звільнили приміщення.

У четвер, 7 листопада, виселити мешканців, які залишилися, спробували силою. Як це відбувалося, видно на опублікованому відео (обережно, присутня нецензурна лексика).

Користувачі соцмереж бурхливо обговорюють побачене. "Ось так живеш, живеш а тут до * як - і винесуть без суду і слідства невідомі хлопці", - пишуть в коментарях до відео.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в одному з житлових багатоповерхових будинків у мешканців стався конфлікт з сусідом: чоловік у відповідь на це відкрив стрілянину по людях.