RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У центрі Києва проходять обшуки у справі одіозного нардепа: фото і перші подробиці

Днем в п'ятницю, 8 листопада, співробітники Служби безпеки України прибули для обшуку в бізнес-центр "Парус" в Києві.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на коментар СБУ.

Згідно викладеної інформації, оперативники проводять слідчі заходи в рамках справи про розкрадання з бюджету чиновниками КМДА.

"Проводяться обшуки в адвокатському об'єднанні у справі про розкрадання державних коштів посадовими особами КМДА", - уточнили в спецслужбі.

Журналісти вказали, що обшуки озброєні люди з нашивками "СБУ" проводили в офісі юридичної фірми "Турчинов і партнери".

Пізніше інформацію підтвердив екс-нардеп Сергій Лещенко у себе в Telegram. Він уточнив, що співробітники спецслужб зайняті пошуком доказів, які б дозволили прив'язати розкрадання на дорожніх роботах в столиці до діяльності Вадима Столара - народного депутата "Опозиційної платформи - За життя", який раніше стежив за роботою столичної влади від оточення екс-президента Петра Порошенка.

"СБУ прийшла в юридичну компанію "Турчинов і партнери", яка може бути пов'язана зі схемою по розбазарювання грошей при будівництві Великої окружної дороги в Києві. У справі шукають зв'язок з нинішнім нардепом від "Опозиційної платформи - За життя" Вадимом Столаром, який за часів Порошенко був "смотрящим" по Києву ", - зауважив він.

Як повідомляв "Апостроф", 31 жовтня в Києві провели обшуки в офісі колишнього депутата Київради, якого підозрюють в розкраданні коштів міського бюджету на суму 1 млрд гривень.