RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розстріл Range Rover в Києві: з'явилися подробиці про особу потерпілого

За кермом Range Rover, який розстріляли в Києві в неділю, 1 грудня, в результаті чого загинула 3-річний хлопчик, був депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Українську правду.

Загиблий 3-річний хлопчик - син Соболєва, Олександр, 2015 року народження. Інформацію про обстріл підтвердив сам Соболєв. Він повідомив, що під час стрілянини було вбито його сина.

За інформацією журналіста Дениса Бігуса, автомобіль Range Rover, який було обстріляно в центрі Києва, записано на компанію "ДонУкрПроектНІІ".

"Це авто, судячи з декларації, орендує В'ячеслав Соболєв", - зазначив журналіст.

Відомо, що Соболєв володів декількома фірмами разом з дружиною Нуруліслама Аркаллаєва, екс-нардепа ВР від "Партії регіонів", який пов'язаний зі спільним українсько-російсько-казахським підприємством з виробництва ядерного палива.

Соболєв - уродженець м.Єнакієве, підприємець, екс-директор ДП "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України", екс-заступник голови правління НАК "Нафтогаз України".

У 2005 році Соболєв обіймав посаду заступника мера Донецька з питань діяльності виконавчих органів влади. У 2015 році став депутатом Київської облради від партії "Блок Петра Порошенка". У Соболєва 5 дітей, молодший син народився в серпні 2016 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що кілери, які обстріляли Range Rover в Києві, цілилися в чоловіка, що сидів за кермом позашляховика.