RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про важливе нововведення в "Борисполі" через коронавірус у Китаї

З неділі, 26 січня, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ) запровадять посилені заходи безпеки через епідемію атипової пневмонії, яку викликає смертельний коронавірус, перший випадок ураження яким було зафіксовано в Китаї.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Міністерства охорони здоров'я.

Відтепер усім пасажирам, які прилітають рейсами із Китаю, будуть вимірювати температуру тіла. Робитимуть це за допомогою спеціальних інфрачервоних термометрів. Фахівціd санітарно-карантинного підрозділу вже укомплектовано ними.

У міністерстві вважають, що у випадку коронавірусу саме скрінінг температури тіла допомагає вчасно виявити інфікованих людей, ізолювати їх у медичні заклади та розпочати невідкладне лікування.

Як інформував "Апостроф" раніше, у Міністерстві охорони здоров'я України оцінили ризик завезення коронавірусу в країну як середній. Як відомо, від вірусу вже померло щонайменше 25 людей.

Тим часом чемпіонський бій у напівсередній ваговій категорії між українським боксером Віктором Постолом і американцем Хосе Раміресом було скасовано через епідемію атипової пневмонії у Китаї.