RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Києві озвучили вирок власниці стриптиз-клубу: пікантні подробиці справи

Печерський суд виніс вирок власниці стриптиз клубу і призначив жінці 4 роки позбавлення волі умовно.

Про це повідомляє "Судовий репортер".

Обвинувачена є власником та директором ТОВ "Група центр", що веде діяльність у готелі "Салют", а саме у стриптиз клубі "Аеро", де дівчата-танцівниці також надають послуги сексуального характеру за грошову винагороду.

Дівчата-танцівниці складали гроші у коробку в гримерці та записували кількість коштів. У кінці зміни директора або інший адміністратор 50% від коштів, отриманих дівчиною за танці, чайові та за надання послуг сексуального характеру, розподіляли між дівчатами, а решту 50% доходу забирала власниця закладу, частина з яких виділялась на зарплати персоналу підприємства, крім того кошти передавались особі, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження.

Жінці інкримінували ч.2 ст.303 ККУ – втягнення у заняття проституцією кількох осіб. Злочин карається позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.

Обвинувачена визнала провину і уклала угоду з прокурором.

18 вересня 2019 року 00 год. 10 хв. агент правоохоронних органів зайшов до стриптиз клубу "Аеро", що на 2-му поверсі готелю "Салют", в Києві по вулиці І.Мазепи, 11-Б. Він заплатив танцівниці 1 тисячу гривень за приватний танець і 5 тисяч за послуги орального сексу.

Наступного дня агент прийшов у цей же клуб і знову отримав послуги орального сексу.

Нагадаємо, що у Києві жінки легкої поведінки влаштували бійку біля входу до готелю Aloft, розташованого в центрі столиці.