RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не помітити було не можна! У Києві стався обурливий інцидент з дитиною в маршрутці

У Києві водій маршрутки затиснув дверима дитину і мало не зламав їй руку.

Про інцидент повідомила мати постраждалої школярки Анна Свистунова в Facebook-пабліку "Типове Голосієво".

Вона їхала з 7-річною донькою на заняття в музичну школу з Деміївки до зупинки "вул. Ковпака" на Печерську. О 15:15 маршрутка № 507 (відправляється з залізничного вокзалу "Південний" і рушає до Державного музею народної архітектури та побуту, - "Апостроф") загальмувала і пасажири почали виходити.

"Водій закрив двері, не чекаючи виходу дитини з маршрутки. Прищемив їй руку і продовжив рух. Я її тримала за руку. Пасажири маршрутки почали кричати, я зі свого боку мало не розбила йому вікно, поки він не зупинився", - розповіла мати постраждалої дівчинки, Анна Свистунова.

Жінка додала, що не помітити дитину водій не міг, адже в салоні було мало пасажирів і огляд маршрутнику ніхто не загороджував. Сам водій виправдовувався, що позаду його машини стояла інша маршрутка і її водій був дуже незадоволений простоєм. Тому він не переконався, що дитина вийшла, і продовжив рух.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 12 листопада в Києві жінка потрапила в надзвичайну ситуацію - в маршрутному таксі з вини водія вона зламала руку.

А 4 лютого на вулиці Ірпінській у Святошинському районі Києва водій маршрутки виштовхнув з салону жінку, закрив двері і поїхав.