RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

До крадіжок на вокзалі в Києві виявилася причетна дружина поліцейського: в мережі нагадали фото

Злодійка, яка орудує на центральному залізничному вокзалі Києва виявилася дружиною поліцейського, який її прикриває.

Про це повідомляє активіст "Муніципальної варти" столиці Сергій Бондар.

"Поки світові порядки змінюються, на вокзалі все по старому. Дружина вокзального мента в магазинах розраховується краденими на вокзалі картками людей. До чого ж мерзоти, навіть не приховують що є бенефіціарами крадіжок. Це тільки той випадок, який потрапив на камеру. А скільки ще такого ", - написав він.

Він розповів історію дівчини, яка в січні приїхала зі Львова до Києва і у неї прямо на вокзалі розстебнули рюкзак і вкрали гаманець з усіма картами і грошима. Дівчина звернулася в поліцію, але і там їй не змогли допомогти: довго не хотіли пускати на територію відділення, а коли пустили сказали, що це марно.

"Про подію довелося розповідати 2 рази - в 22му кабінеті на 2-му поверсі і далі по коридору іншій людині. Обидва були дуже здивовані, що я вирішила взагалі заявити про крадіжку. Цитата "це марно, все одно не знайдуть", - пише Талліна.

Пізніше виявилося, що її картою намагалася розплатитися жінка Вікторія, яка і виявилася дружиною поліцейського і ймовірною злодійкою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явились нові подробиці про групу ромів на залізничному вокзалі Києва, які скоювали крадіжки, а потім їх прикривав співробітник вокзальної поліції. З'ясувалося, що злодіїв "кришує" колишній боєць "Беркута" Олег Мігалко.