RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві "героїні парковки" залишили грубе послання: опубліковано фото

У середу, 11 березня, в Києві "героїні парковки", що припаркувалася в недозволеному місці, на тротуарі, жорстко помстилися, написавши нецензурне слово на капоті машини, і розмалювавши лобове скло.

Відповідне фото публікують в Facebook-спільноті "dtp.kiev.ua".

"Цьому місту потрібен новий герой ... парковки", - йдеться в підпису до знімка, на якому можна побачити, що господиня авто перегородила прохід настільки, що з дитиною в колясці вже навряд чи проїдеш.

"Підтримую автора! Там з коляскою не проїхати через таких от дятлів ... лінь йому 20-50 метрів пройтися", "Нуу днем там не пройти не проїхати, метод радикальний але і він не допоможе", "Прикольно. Те що продається в маркетах під назвою "майонез", тільки так можна використовувати)", - пишуть в мережі, відзначаючи в коментарях, що авто належить жінці за 60 років.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", біля станції метро "Осокорки" невідомий водій вирішив проїхатися по газону і зніс з коренем недавно висаджені молоді дерева.

Також в мережі показали чергового "героя парковки", якого помітили на вулицях Києва. На цей раз власник недешевого транспортного засобу кинув його на клумбі, де росте дерево.