RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві п'яна компанія напала на поліцейських, які влаштували ДТП: фото і відео

Вранці в суботу, 14 березня, в Києві співробітники патрульної поліції спричинили аварію, під час якої, крім поліцейської Toyota Prius, постраждало ще два автомобілі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор".

ДТП сталася на Повітрофлотському проспекті в столиці близько 6.40 ранку. Два автомобілі Hyundai стартували зі світлофора біля вулиці Просвіти, коли в один з них, з невідомої причини, врізався автомобіль патрульної поліції. Від удару його відкинуло на інший Hyundai, який знаходився поруч.

За словами очевидців, відразу після аварії з салону першого постраждалого автомобіля, в якому знаходилося п'ять осіб, вийшли дві дівчини і два хлопці в стані алкогольного сп'яніння. Вони почали ломитися в пошкоджену Toyota Prius, провокувати бійку, нападаючи на дівчину-поліцейську.


На місце події прибуло ще три екіпажі поліції, і карета швидкої допомоги. Медики надавали допомогу кільком пасажирам з Hyundai, які після аварії і бійки поскаржилися на погане самопочуття.

Як стало відомо, в аварію потрапив екіпаж патрульної поліції Шевченківського району, який ймовірно повертався на базу на перезмінку після патрулювання. Патрульні не постраждали. Причини події встановлюються.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що київська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на головного лікаря Національного інституту раку Андрія Безносенка, яке зафіксували камери спостереження.